Home       Wie ben ik      Praktijk      Visie      E-consult      Tarieven      Route      Contact
 


Aangesloten bij:

De therapeuten van het Verbond Van Energetisch Therapeuten


RBCZ

• Visie

Naast mens zijn we ook ziel en een ego.

Gedrieën vormen ze onze persoonlijkheid.

Alle drie zijn ze even belangrijk,alle drie spreken een eigen taal.

Leer de taal die mens, ziel en ego spreken herkennen.

Driehoek

Alles is energie, alles wat is en bestaat, is opgebouwd uit trillingen. Bij een magnetische behandeling wordt de hulpvragende mens middels handoplegging door de genezer in zijn natuurlijke trilling gezet. Als energie 100% stroomt, zitten we met lichaam en geest goed in onze verbinding en in ons vel. Wanneer de energie vrijelijk, ongeremd door het lichaam stroomt, stroomt in de pas daarmee het bloed door het lichaam.

Goede doorbloeding maakt dat de vitale organen, zenuwen, spieren en huidweefsel worden voorzien van energie en bouwstoffen. Feitelijk houdt dat een natuurlijk herstel in, net zo verkwikkend als een goede nachtrust. Bovendien wordt door het bloed met de retourstroom vele afvalstoffen afgevoerd. Plaatsen waar afvalstoffen zich ophopen, trekken vocht aan, waarin de afvalstoffen zich oplossen. Vervolgens vermengen vocht, met daarin de afvalstoffen, en het bloed zich, waardoor de mens zijn afvalstoffen op een natuurlijke manier afvoert.

In ons energieveld onderscheiden we vier energieniveaus. De fysieke energie, de gevoels- of emotionele energie, de mentale energie en de fijnstoffelijke of zielenenergie zijn als de vier hoofdkleuren in een foto. Lopen ze goed in elkaar over, dan hebben we een zuiver beeld en heldere kleurstelling. De verbinding tussen geest en lichaam is dan optimaal. Loopt een van de vier energiestromen uit het lood of de pas, dan hebben we te maken met een verstoring van ons energieveld.

Ons energieveld kan worden geheeld door kracht van buitenaf. Doch blijvende genezing komt enkel van binnenuit. Die genezende kracht zit in elk mens; niemand uitgezonderd. Door ‘spirituele’ ontwikkeling kan elk mens de eigen, innerlijke geneeskracht activeren.

Uitleg:

  • Bij genezing door handoplegging legt de genezer zijn handen op het lichaam van de hulpvrager, dan wel werkt hij op afstand in het fijnstoffelijk lichaam of wel de aura van de hulpvragende door instraling van energie.
  • Een magnetische behandeling geeft eenzelfde effect als het slikken van een tranquillizer of spierverslapper, wat miljoenen Nederlanders inmiddels doen. Je bent daarna ontspannen en in balans. Magnetiseren is een natuurlijke regulering van de energiebalans, zonder dat het lichaam wordt belast door inname van chemie, een magnetische behandeling geeft geen duf hoofd of een verslavende werking. 
Meer informatie en uitleg over paranormale geneeswijze is onder de knop Therapievormen te vinden op: